Bevestiging

Yoga & Mandala retraite

Jaaaaa, je doet mee!

Fijn dat je er bij bent. Je ontvangt binnen 1 week een factuur van ons. Omdat we maar een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben is jouw reservering pas compleet als je betaald hebt.

Op deze pagina lees je nog enkele praktische zaken die goed zijn om te weten.

Schrijf in je agenda…

En heb je vragen, mail ons dan gerust.

Zaterdag 31 augustus

}

13.00 - 17.00u

Bereikbaarheid en parkeren

  • De Ridderbuurt is niet goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushaltes liggen aan het begin of aan het einde van de straat. Je zult dus altijd minimaal 2 km moeten lopen.
  • Kom bij voorkeur op de fiets!
  • Kom je met de auto? Dan kun je parkeren bij de volkstuinvereniging, Ridderbuurt 20. Vanaf daar is het nog een minuutje lopen.

Wat neem je mee?

  • Je eigen yogamat als je die hebt. Heb je die niet, geen probleem. Je kunt er eentje van ons lenen. Neem dan een grote handdoek mee om over de yogamat heen te leggen.
  • Denk aan soepele kleding voor de yogales en eventueel een dekentje voor tijdens de meditatie/muziek.
  • Voor het echte vakantiegevoel, hopen we op mooi weer. We zijn de hele middag buiten. Kleed je dus naar het weerbericht en denk ook aan je zonnebrandcrème en zonnebril. Mocht het echt slecht weer zijn, dan vinden alle activiteiten binnen plaats.
  • Een vakantiefoto of ansichtkaart die voor jou ‘het vakantiegevoel’ goed weergeeft. We gaan uit van 10 x 15 cm. Heb je alleen digitale foto’s? Laat het ons weten en wij zorgen voor een uitgeprinte foto.

Eten

Na de yoga en meditatie/muziek zorgen wij voor thee met iets lekkers. Eet je vegetarisch of vegan? Ben je gevoelig voor gluten of lactose? Laat het ons weten via E-mail.

Kruisbesmetting kunnen we niet uitsluiten, dus als je echt allergisch bent, neem dan zelf iets mee om te eten.

Factuur en betalen

Je ontvangt binnen 1 week een factuur van ons. Omdat we maar een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben is jouw reservering pas compleet als je betaald hebt. Tot 1 week voor aanvang kun je de reservering annuleren en zullen we het volledige bedrag terugstorten. Latere annuleringen worden maar deels vergoed.

Tot 31 augustus! Iris, Stephanie en Jacek